Back to top

Nedar pels refugiats de Lesbos i aprendre primers auxilis

Prades ha tornat a viure les 24 hores de natació, una activitat solidària organitzada per l'associació Educa Aprèn Esport. La iniciativa vol recaptar fons per a dur a terme tasques de salvament i propostes esportives destinades a persones refugiades a l'illa de Lesbos. Gairebé un centenar de nedadors han participat en la tercera edició d'aquesta iniciativa.
Nedar pels refugiats de Lesbos i aprendre primers auxilis. 24 hores de natació continuada a Prades

Nedar per una bona causa i conscienciar a grans i petits de la importància de saber com salvar vides. Aquests són els dos grans objectius de les 24 hores de natació contínua celebrades a Prades. Sota l'organització de l'Associació Educa Aprèn Esport, la iniciativa vol recaptar fons per les tasques de salvament que l'entitat porta a terme per als refugiats a l'illa de Lesbos.

Durant la jornada, l'entitat també ha organitzat classes de ioga i masterclass de rescat i de primers auxilis així com un sopar benèfic. Tot plegat no només per a recaptar fons, sinó també perquè grans i petits coneguin la realitat que viuen les persones refugiades i a la vegada, aprenguin nocions bàsiques de com salvar vides. Educa Aprèn Esport és una associació que fa més de 4 anys que porta a terme tasques de salvament a l'illa grega. El seu projecte més significatiu és un gimnàs solidari per a refugiats a Lesbos on, a través de l'esport, ajuden a persones amb problemes derivats de la situació que viuen.

En aquesta tercera edició de les 24 hores de natació hi han participat gairebé un centenar de persones que s'han ficat a l'aigua i que, braçada a braçada han aportat el seu granet de sorra.

Notícies relacionades