Negats des del punt de penal

El CF Reus Deportiu perd (0-1) contra l'Sporting de Gijón i queda eliminat en la segona ronda de la Copa del Rei. Edgar Hernández i Menéndez fallen un penal respectivament. Els roig-i-negres disposen de diverses ocasions de gol però continuen sense sort de cara porteria.
crònica reus sporting copa

El CF Reus ha tornat a desperdiciar l'ocasió més clara del futbol: el llançament de penal. Els roig-i-negres han disposat de dues penes màximes durant el partit contra l'Sporting de Gijón i han fallat ambdues. El conjunt asturià ha aprofitat una de les poques accions de perill que ha tingut per avançar-se en el marcador i endur-se l'eliminatòria. L'equip d'Aritz López Garai ja ha fallat 3 penals en els quatre únics partits oficials que portem de temporada.

El duel contra l'Sporting de Gijón, ex equip de Primera Divisió, ha començat de la millor manera possible quan al minut 5 de partit l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor del Reus. Edgar Hernández ha pentinat la pilota i Whalley ha comès falta sobre Querol quan aquest anava a rematar a porteria. Edgar s'ha decidit a llençar la pena màxima però el seu tir ha sortit per la dreta de la porteria del porter visitant.

Malgrat això, l'equip d'Aritz López Garai ha mantingut el control del partit i ha arribat diverses vegades a la porteria de l'Sporting de Gijón. Juan Cámara i David Querol han estat molt actius per les bandes i han portat de corcoll a la defensa asturiana. Els roig-i-negres s'han mostrat segurs en defensa i han gaudit de la possessió de la pilota en tot moment. La primera arribada de l'Sporting de Gijón s'ha produït al minut 22' quan Santamaría ha hagut d'aturar en dos temps un xut de Viguera. Deu minuts més tard, el porter reusenc ha refusat una falta directa llançada a la perfecció pel visitant Álex López.

A pocs minuts del descans, Edgar Hernández ha rematat de taló dins l'àrea petita i la pilota ha sortit fregant el pal. Sens dubte, juntament amb el penal, l'ocasió més clara dels roig-i-negres. En el segon temps ha caigut el gerro d'aigua freda. L'Sporting de Gijón ha tret petroli d'una de les poques ocasions que ha tingut en el partit per fer el 0-1. Álex Lopez ha picat la pilota dins de l'àrea petita i Nacho des de l'interior ha rematat per baix per perforar la porteria de Santamaría.

El guió del partit ha tornat a donar una segona oportunitat al CF Reus. Al minut 59' Querol ha provocat, de nou, un penal. Tot l'Estadi Municipal ha esclatat en un constant murmuri. El lateral esquerre Álex Menéndez ha agafat la pilota i l'ha col·locat amb precisió al punt de penal. El defensa ha etzibat un xut potent per la dreta que Whalley ha refusat. Les intencions del futbolista roig-i-negre eren bones però el porter rival ha fet una bona aturada. Segona pena màxima que

Després del penal, l'equip d'Aritz López Garai ho ha continuat intentant. Querol ha gaudit d'una ocasió calcada a la del primer temps d'Edgar Hernández. El '7' del CF Reus ha rematat de taló i la pilota ha sortit fregant el pal de la porteria. Sens dubte, una nit imprecisa pels roig-i-negres. A mesura que han avançat els minuts el partit s'ha anat igualant. Garai ha donat entrada a Haro, Máyor i Borja Fernández.

Els reusencs han jugat amb dues puntes, Edgar i Máyor, intentant buscar rematades per alt i segones jugades. Tot i això, el CF Reus només s'ha tornat a acostar a la porteria rival al 83' amb un xut ras de David Haro. Pel que fa al conjunt asturià, l'Oviedo ha arribat en comptades ocasions i l'acció més perillosa ha arribat al 89' amb un xut creuat de Jordi Calavera. Finalment, l'àrbitre ha assenyalat el final del partit i el CF Reus ha quedat eliminat en la segona ronda de la Copa del Rei.

L'equip d'Aritz López Garai ha de fer els deures i corregir la deficient eficàcia des del punt de penal. Ara, els roig-i-negres ja poden pensar única i exclusivament en la lliga. El proper partit del CF Reus serà dilluns que ve 11 de setembre a l'Estadi Municipal contra el Numància. El conjunt del Baix Camp rebrà a les 20:30 hores el colíder de Segona Divisió.

La fitxa del partit

CF Reus: Santamaría, Menéndez, Íñiguez, Olmo, Miramón, Tito, Juan Domínguez, Cámara (Dabid Haro 68'), Carbia (Borja Fernández 64'), Querol (Máyor 77') i Edgar Hernández

Sporting de Gijón: Whalley, Xandao, Berantiños, Castro (Moi Gómez 73'), Àlex López, Ismael López, Juan Quintero, Viguera, Pablo Pérez (Barba 87'), Calavera i Pedro Díaz (Nacho 46')

Targetes: pel local Juan Domínguez (32')

Gols: 0-1 Nacho (50')

Incidències: partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei, disputat a l'Estadi Municipal amb la presència de 2.753 espectadors