Back to top

Neix el distintiu Amics de l'Avellana

Es tracta d'una nova eina de promoció i difusió d'aquest producte per destacar els comerços i establiments que treballen amb ell o que directament en venen.

El Gremi de Forners del Baix Camp i la Cambra de Comerç de Reus han creat el distintiu Amics de l'Avellana, que vol servir per identificar aquells establiments que elaboren producte propi amb l'avellana o bé que, directament, en despatxen entre la seva clientela. 

No es tracta d'un distintiu de qualitat sinó d'una eina de promoció per popularitzar l'avellana a nivell comercial. El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, assegura que “és paradoxal que una ciutat a la que tothom identifica amb l’avellana resulti complicat comprar avellanes o reconèixer el producte elaborat amb avellana.  Amb el distintiu actuem en les dues línies. D’una banda, identificant els establiments que la treballen i, de l’altra, popularitzant visualment l’avellana entre el públic en general”. Tot i que la iniciativa sorgeix del Gremi de Forners, hores d’ara s’hi han sumat no només forns, sinó també pastisseries, geladeries, empreses agroalimentàries i establiments d’alimentació.

Un fet que, pel President del Gremi, Ramon de la Fuente, demostra l’encert de la iniciativa. “La voluntat del Gremi era ser generosos en la difusió del distintiu, perquè al final tots treballem amb un únic objectiu, el de posicionar l’avellana com un producte de primera qualitat que té múltiples aplicacions i, per tant, pot seduir al consumidor en formats molt diversos” ha indicat de la Fuente. 

Paraules clau: