Back to top

Neix la primera edició de la 'Copa Tarragona Futsal de FIFA 2020'

La competició virtual recrea la 'Copa Tarragona de Futbol Sala', un torneig anual que organitza la Federació Catalana de Futbol.
Imatge del cartell de la 'Copa Tarragona Futsal de FIFA 2020'

Els equips de futbol sala de la demarcació de Tarragona s'han retrobat virtualment després de setmanes sense trepitjar el terreny de joc.

La falta d'activitat esportiva en aquests dies de confinament ha fet aflorar la creativitat d'alguns, i així ha nascut la primera edició de la Copa Tarragona Futsal de FIFA 2020.

Hi han participat 36 dels 47 clubs tarragonins

Un torneig inspirat en la ja existent Copa Tarragona de Futbol Sala que organitza cada any la Federació Catalana de Futbol i on, mitjançant diferents eliminatòries es proclama a un únic vencedor, com així ha estat també en aquesta competició virtual.

Hi han participat 36 dels 47 clubs que practiquen aquesta disciplina a la demarcació de Tarragona, onze dels quals són del Baix Camp i el Priorat.

Els diferents conjunts es reparteixen durant la temporada esportiva en cinc lligues diferents, des de la Segona Catalana, fins a la Segona Divisió B, però en aquest torneig virtual han jugat tots en competició unificada.

Els resultats han estat molt diferents dels que es veuen habitualment a les pistes, ja que el guanyador ha estat un jugador del Capçanes Futbol Sala, equip que es troba a la categoria més baixa de la província.

L'ascens i el descens, el que més preocupa els jugadors

El fet de tornar-se a retrobar tots altre cop també té un factor negatiu, i és que ha estat inevitable pensar amb les conseqüències esportives que tindrà aquest confinament.

La Federació Catalana de Futbol encara no s'ha posicionat respecte a si reprendrà o no el futbol sala després de l'estat d'alarma, tot i que ja ha comunicat que la seva voluntat és seguir el curs de les competicions quan finalitzi l'estat d'alarma.

canalreus a telegram

Notícies relacionades