Back to top

Neix l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria Vila-seca, la Pineda

L'objectiu principal és posicionar l'associació com un referent i descentralitzar els mesos de menys feina a través de diverses iniciatives.
Pere Segura

L'associació d'Empresaris d'Hostaleria de la província de Tarragona ha incorporat un nou membre, l'AEH Vila-seca, la Pineda.

Una associació que neix després de mesos de treball amb el propòsit d'anar tot el sector a una i potenciar la gastronomia del municipi. L'associació ja compta amb 25 establiments i obre la porta a tots aquells que s'hi vulguin adherir. 

Juan Hervás, el nou president

La nova associació està liderada per Juan Hervás del restaurant El Patio que vol posicionar l'associació com un referent. De fet, segons el nou president, hi haurà tres grans àrees de treball: la gestió, la formació i la gastronomia. Tot això a través de diverses iniciatives que busquen descentralitzar els mesos de menys feina.

AEHT

L'evolució gastronòmica de Vila-seca

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, comenta que 'un destí de qualitat necessita una oferta gastronòmica de nivell'. En aquest sentit, el consistori té bones vibracions respecte a la nova associació i incideix en l'evolució positiva que ha patit la gastronomia del municipi.

 670 associats a la província

En dos anys, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la província ha passat de 450 a 670 associats. Després de Vila-seca, la mirada ja està posada en l'Alt Camp i el Baix Gaià.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades