Back to top

Neix una nova ruta gastronòmica: la Repintxus

Onze establiments gastronòmics de Reus, ubicats a l'entorn de la plaça del Castell, han impulsat una nova ruta de pintxos, la Repintxus. La iniciativa, que es posarà en marxa aquest dijous i s'allargarà 10 dies, coincidirà en el temps amb la, també ruta gastronòmica, Ganxet Pintxo.
restauradors i patrocinadors de la Repintxus

Des d'aquest dijous els reusencs podran gaudir de la Repintxus, una nova ruta de gastronòmica que combinarà pintxos i beguda. Per tres euros es podrà adquirir el pintxo i una beguda, que el client podrà escollir entre vi, cervesa, aigua o un refresc. Els seus impulsors destaquen que la Repintxus ha nascut dels propis restauradors, dels responsables d'establiments propers a la plaça del Castell, i malgrat coincidir amb la ruta de tapes ja consolidada, la Ganxet Pintxo, asseguren que són dues propostes que poden tenir recorreguts diferents en paral·lel.

La iniciativa neix amb ganes de continuïtat, i d'impulsar durant l'any diverses rutes d'aquest tipus amb plats que variaran segons els productes de l'època.

Per aquesta primera Repintxus s'han editat més de set mil "flyers" informatius que estaran repartits pels locals participants. A més, cada establiment disposarà d'un "roll up" i un cartell a la seva entrada. La ruta, que començarà aquest dijous i finalitzarà el diumenge 26 de maig, també compta amb una pàgina a Facebook i un perfil a Instagram.

Paraules clau: