Back to top

Ni la millor afició evita la derrota

Il•lusió i ganes d'arribar a la tan esperada final van marcar els minuts inicials del matx. Una il•lusió que després del primer gol del Lleida Llista Blava es començava a enfosquir.
Una afició que creia en la victòria i es mostra convençuda que aquest any, la copa, seria roig-i-negra.

Il·lusió. Aquest és el sentiment que compartien els centenars d'aficionats roig i negres, minuts abans de l'inici del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Lleida Llista Blava. Una afició que creia en la victòria i es mostra convençuda que aquest any, la copa, seria roig-i-negra.

A la mitja part, i amb un 0-1 en contra, l'afició no baixava els braços, ni la veu, i el 'Força Reus' era més cantant que mai. L'esperança no desapareixia, però tampoc ho feien els nervis. El sentiment d'impotència, però, començava a aparèixer amb el segon gol dels lleidatans, a menys de dos minuts per al final del matx. No obstant, el gol del Reus arribava ben entrat l'últim minut, i les cares de que tot era possible impregnaven el Pavelló Olímpic. Finalment, les llàgrimes s'apoderaven dels aficionats i dels jugadors que veien com el somni d'aixecar la copa a casa s'esfumava.

Una copa que s'acaba aquí per als de Jordi Garcia. No obstant, l'afició ho té clar: l'any que ve hi tornaran i aquest cop, amb la copa sota el braç.

Paraules clau: