Back to top

Ni l'Ajuntament ni l'administrador concursal recolzen Onolfo

L'Ajuntament de Reus es desmarca de les actuacions de Clifton Onolfo aclarint que l'administrador concursal, David López, és l'única persona autoritzada jurídicament per parlar en nom del Club de Futbol Reus Deportiu.
Clifton Onolfo

Les actuacions de Clifton Onolfo no tenen viabilitat a nivell legal. Així ho afirma l'Ajuntament de Reus al·legant que "l'única persona autoritzada amb capacitat jurídica i administrativa per parlar en nom del Club de Futbol Reus és l'administrador concursal David López". Per aquest motiu,  el consistori apunta que "no poden autoritzar l'ús de les instal·lacions esportives municipals del Reus fins que no s'hagi arribat a un acord amb l'administrador concursal".

D'aquesta manera, l'Ajuntament i l'administrador concursal es desmarquen de les decisions d'Onolfo, el qual va ser suspès de les facultats d'administració i disposició del patrimoni del club.

Tot això després que l'expresident del Club, Joan Oliver expressés el seu desacord amb les declaracions de l'americà. Oliver, en un comunicat, acusa Onolfo de voler culpabilitzar a l'Ajuntament de Reus i a Joan Laporta dels incompliments. També insta al mateix a presentar una denúncia davant dels tribunals de justícia si creu que hi ha hagut cap mena d'actuació irregular per part del propi Oliver.

Paraules clau: