Back to top

NMC presenta una llista amb pes dels barris de Cambrils

A Cambrils, els partits s'afanyen a presentar les seves candidatures. Aquest dilluns va ser el torn de Nou Moviment Ciutadà, que ha fet públics els onze primers llocs de la llista. Després de fer primàries entre la militància, el grup municipalista aposta per tenir representats tots els barris de Cambrils a la llista.
NMC

Sota el lema 'Sempre en moviment', el grup municipalista Nou Moviment Ciutadà ha fet públic el primer tram de la candidatura destacant la varietat de barris que representen els membres de la llista. 

Pel que fa al seu programa electoral, el partit apunta que posarà el focus en el teixit comercial i a la vegada, admet que parteix del document que va presentar als comicis anteriors, però que s'hi afegiran demandes d'entitats de la ciutat i la feina que ha quedat per fer en aquest darrer mandat, segons apunta l'alcaldable Oliver Klein. 

D'aquesta manera, a Oliver Klein l'acompanyaran Enric Daza com a número 2, Natàlia Pleguezuelos en tercer lloc, Antonio Martínez al quart, Gerda Wagenaar en cinquè lloc, Rosa Maria Carrasco al sisè, en setena posició José Ángel García, en vuitena Aureli Sirvent, en el número nou Pablo Arrogante, l'onze l'ocupa Neus Bosquet i finalment tanca l'onzè lloc Francisco Muñoz.

Al llarg d'aquests quatre anys presents al plenari cambrilenc, el partit ha viscut una trencadissa amb el pas de tres regidors al grup de no adscrits. Des de la formació asseguren que en aquesta ocasió, no s'espera una situació similar gràcies al procés de primàries que s'ha dut a terme, que segons asseguren, fa que la seva llista sigui més forta que abans.

Notícies relacionades