No aconsegueixen guanyar a domicili

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha empatat a 3 contra l'Igualada en la visita a la pista del pavelló de Les Comes. Els homes d'Enrico Mariotti no han pogut controlar el partit i s'han trobat un rival que ha plantat cara en tot moment. Els roig--i-negres són cinquens a 4 punts del primer, el Barça.

La pista del pavelló de Les Comes d'Igualada sempre és un escenari difícil. Només començar l'àrbitre ha anul•lat un gol al conjunt local, acció que no ha fet inquietar al Reus Deportiu La Fira. Al minut 7 Àlex Rodríguez ha avançat als roig-i-negres amb aquesta potent canonada imparable. Poc després, Marc Torra ha tingut la possibilitat d'ampliar el marcador però ha fallat un penal.

Emanuel Garcia ha estat l'heroi dels locals amb dos gols. El primer al minut 12 amb una gran execució, una acció que ha tingut resposta. Àlex Rodríguez ha repetit jugada i gairebé des del mateix punt del primer gol ha marcat l'1 a 2. Emanuel Garcia ha restablert l'empat després de superar a Pedro Henriques en aquesta falta directa.

No ha estat fins a la fase final del partit quan s'han vist els dos últims gols del matx. Al minut 41 l'Igualada s'ha avançat per primera vegada gràcies a aquesta genialitat de Sergi Pla i Joan Salvat, al 44, ha situat el definitiu empatat després d'una gran assistència de Marc Torra.

El proper partit del Reus serà aquest dimecres a dos quarts d'una del migdia a casa contra l'Alcobendas.