Back to top

"No confio en els americans"

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assegurat que no confia en res del que va explicar Clifton Onolfo quan va aterrar a la capital del Baix Camp i va adquirir el Club de Futbol Reus Deportiu. Segons el batlle reusenc, a l'Ajuntament no el coneixen i els preocupa la continuïtat del futbol base.
"No confio en els americans"

En una entrevista a Canal Reus aquest dimecres al matí, Pellicer assegura que no confia en Clifton Onolfo ni en totes les promeses que el màxim propietari del Club de Futbol Reus Deportiu va fer quan va arribar.

De fet, a l'alcalde de Reus li preocupa i li ocupa el futur del futbol base a la ciutat. Assegura que són milers de famílies les que participen d'aquest esport a través dels seus fills i filles i que cal garantir la seva continuïtat.

Ara bé, del projecte econòmic, turístic i lúdic no en saben res, més enllà que els terrenys són municipals i que allà no s'hi pot desenvolupar cap centre comercial si no es canvia el planejament urbanístic.

L'alcalde recorda ara com d'important va ser, en el seu moment, no vendre l'estadi municipal, una tesi que ell sempre havia rebutjat.