Back to top

'No hem tingut contagis a les nostres escoles de dansa'

La dansa ha hagut de reinventar-se i tornar al mètode de les classes virtuals. Malgrat tot, el sector reivindica una reobertura immediata.

Ja fa una setmana que les escoles de dansa s'han vist obligades a tancar portes a causa de les noves restriccions de la covid-19, fins i tot aquelles autoritzades pel Departament d'Educació de la Generalitat. Un fet que els ha agafat per sorpresa després d'haver fet grans inversions per garantir la seguretat tant de professors com d'alumnes. Davant aquesta nova situació, la dansa ha hagut de reinventar-se una altra vegada i tornar al mètode de les classes virtuals.

Grans inversions en mesures d'higiene i seguretat

Ara, els centres de dansa els toca seguir amb el curs de manera telemàtica a través de les videotrucades. Tots ells reivindiquen una reobertura immediata assegurant que compleixen totes aquelles mesures d'higiene i seguretat i defensant que no han tingut cap contagi a les seves aules. A més, també demanen als seus alumnes paciència i més comprensió que mai. El missatge que llancen és el de donar suport a les seves escoles i seguir de manera telemàtica mentre no hi hagi cap altra opció.

Mesures de seguretat

Poques ajudes i ERTO's no cobrats

Molts dels centres de dansa que van haver de tancar al març expressen que encara no han cobrat els ERTO's pertinents, per la qual cosa temen que aquesta nova situació s'allargui més dies dels previstos i afecti greument els seus negocis.

Paraules clau:

Notícies relacionades