Back to top

"No podem pactar amb En Comú perquè no podem pactar amb imputats"

Francesc Roig, del moviment 'A Reus Podem', denuncia que l'acord que vol signar la Secretaria General de Podem a Reus, Pilar Flamenco, amb Reus en Comú, vulnera els estatuts de la formació. Als comuns hi ha la gent d'Esquerra Unida, que van formar part del tripartit investigat pel cas INNOVA.
"No podem pactar amb En Comú perquè no podem pactar amb imputats"

Segons els estatuts de Podem, la formació no pot pactar ni amb persones imputades ni amb partits investigats per corrupció. I aquest és l'escenari que es planteja a Reus, segons denuncia Francesc Roig, portaveu del moviment 'A Reus Podem', que pugna amb Pilar Flamenco per liderar les llistes a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Flamenco ha anunciat la seva intenció de pactar amb En Comú Reus un acord de coalició de cara les properes eleccions municipals. Roig considera que aquest acord és una flagrant vulneració dels estatuts del partit. I és que En Comú Reus compta a les seves files amb Esquerra Unida, una de les formacions que van formar part del tripartit que va governar la ciutat durant la primera dècada del segle i que, durant anys, ha estat esquitxat per les pressumptes irregularitats comeses al holding d'empreses municipals INNOVA.

Les primàries a Podem

Un nou episodi de la guerra fraticida al sí de la formació morada a la capital del Baix Camp que ha organitzat primàries per escollir candidat des d'aquest divendres 1 de febrer, i que s'allargaran el proper dia 5.