Back to top

No repetiran els mateixos errors contra el Viareggio

El Reus Deportiu s'enfrontarà aquest dissabte a les nou del vespre a la pista del Viareggio italià. Un dels objectius de l'equip és aconseguir la primera posició del grup A de la Lliga Europea. Un partit difícil en que intentaran no repetir els mateixos errors que van cometre a casa
El partit serà aquest dissabte a les nou del vespre

El Reus Deportiu s'enfrontarà aquest dissabte a les nou del vespre a la pista del Viareggio italià. Els reusencs volen assegurar la seva classificació per als quarts de final de la Lliga Europea com a primer de grup. Per ara són líders del grup A amb quatre punts d'avantatge respecte els italians.

I és que els reusencs en tenen suficient amb un empat per quedar primers de grup.Un partit complicat en que els reusencs aniran a donar-ho tot i intentaran no repetir els mateixos defectes que van fer a casa.

Per la seva part, l'entrenador del Reus Deportiu Jordi Garcia ha declarat que " serà un partit molt complicat, ambiciós i ells s'hi jugaran molt i intentarem evitar els erros que vam fer a casa".

El Reus Deportiu acumula 8 victòries seguides, set a la lliga i una a la Lliga Europea, i tindran com a rivals els ex jugadors roig-i-negres Xavi Costa i Mirko Bertolucci. Davant d'aquests rival tenen el repte de segellar la primera posició del grup A de la Lliga Europea.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades