Back to top

No val quedar-se quiet per Nadal

Aigua com a remei per l'avorriment. La piscina del Ploms ha estat l'escollida per a combatre la monotonia dels dies de vacances de molts menuts. Volen seguir actius aquestes festes i no quedar-se a casa, i les estades esportives que organitza l'entitat són per ells, la millor opció. Cap d'ells s'ha volgut quedar a casa i és per això que han escollit les estades esportives del club.
No val quedar-se quiet per Nadal

Però no és la piscina l'únic lloc de diversió. Els nens fan us de gairebé totes les instal•lacions del club perquè el futbol, el bàsquet, el tennis o l'atletisme també són els protagonistes. Unes estades ideals per a nens esportistes. 

Aquests dies només són una ampliació en la pràctica del multiesport. Les activitats complementen les nombroses opcions que el club ofereix durant tot l'any. Sobretot a l'estiu, on, durant tres mesos, tant socis com no socis poden apuntar-se a gaudir d'un ampli ventall de possibilitats. 

Per a tots aquells que els hi hagi agradat aquesta opció encara hi són a temps. Fins dijous, el club ofereix les activitats nadalenques. Ningú es quedarà sense bellugar-se ni sense un bon dinar.