Back to top

El Nomad Festival torna a Miami Platja

La Punta del Riu ha acollit la tercera edició d'un festival que fusiona oci i cultura per a tots els públics. Música, gastronomia, un gran Market i activitats per als més petits són algunes de les opcions que ens ofereix aquest festival, que enguany compta amb una gran sorpresa: la Nit Blanca.
festival nomad

El Nomad Festival torna a Miami Platja amb més força que mai. I és que després de la gran acceptació dels altres anys, els organitzadors no han dubtat en fer aquesta parada gairebé obligatòria. Una gran varietat de foodtrucks, concerts cada nit, tallers diversos per als més petits i un Market únic fan que el públic no dubti a l'hora de viure l'experiència Nomad.

Una edició que enguany compta amb una sorpresa: la Nit Blanca. I és que el dissabte 25 d'agost, amb la lluna plena de fons, s'anima a tot el públic a assistir-hi amb roba blanca.

L'organitzador del Nomad, David Nicolàs, afegeix que "tothom que vingui i ho demostri a les xarxes entrarà en el sorteig de 100 euros perquè diumenge se'ls pugui gastar en els diferents locals del festival".

El Nomad ha voltat per tot Catalunya, i ara fa parada a la nostra costa per poder gaudir d'un cap de setmana diferent i únic. Una oferta d'oci i gastronomia que obra les seves portes des de les cinc de la tarda fins a la una de la matinada fins el pròxim diumenge 26 d'agost.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades