Back to top

El Nomad Festival torna a Miami Platja

El festival més nòmada arriba a Miami Platja carregat de música, espectacles infantils, food trucks i stands de moda i decoració. La platja de la Punta del Riu acollirà tot aquell que vulgui gaudir d'un vespre acompanyat del millor ambient festivaler.
Assistents al Nomad Festival

La quarta edició del Nomad Festival arriba aquest 23 d'agost a la Punta del Riu de Miami Platja. A partir de les sis de la tarda, un seguit de paradetes musicals, artesanes, expositors de moda, disseny d'autor, hand-made i decoració estaran obertes per mostrar al públic els seus productes. També hi haurà música en directe, amb espectacles infantils pels més petits de casa i food trucks on poder degustar tota classe de varietat gastronòmica.

L'últim dia del festival, a partir de les nou de la nit, es realitzarà un flashmob en el qual tots els assistents podran participar. Des de l'organització tenen moltes expectatives en aquesta nova edició.

Després de l'èxit de l'esdeveniment a Riudecols, el festival ha apostat per programar noves edicions com la de Miami d'aquest cap de Setmana, o a Salou i Guissona al setembre.