Back to top

Només 3 càmpings de la demarcació obriran a la fase 1

La resta d'empreses resten a l'espera de la lliure mobilitat entre províncies i fronteres estatals per poder reobrir els seus càmpings. Això sí, amb limitacions de les zones comunes i les mesures de seguretat necessàries.
Càmpings

Els càmpings Arc de Barà de Roda de Berà, el Templo del Sol de l'Hospitalet de l'Infant i la Torre del Sol de Mont-roig del Camp seran els primers a obrir les seves portes a partir de l'11 de maig, en l'inici de la fase 1 de desconfinament.

A l'espera de la lliure mobilitat

La resta dels 55 càmpings, que conformen l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i l'Ebre, de moment no es plantegen obrir fins que no s'aixequi la circulació entre províncies i fronteres estatals. El president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i l'Ebre, Joan Antón, explica que habitualment el 50% dels clients són nacionals, dels quals un 35% són de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Zones comunes restringides i neteja intensa

Després de dos mesos tancats, els càmpings de l'Associació ja preparen els protocols de seguretat a seguir i les limitacions dels seus serveis. D'aquesta manera, les zones comunes dels càmpings estaran restringides i s'hi farà una neteja intensiva diària. Des de l'Associació expliquen que la nova realitat que viuran els turistes tampoc serà tan diferent de l'anterior. A més, comenten que els treballadors redoblaran la feina de neteja als seus establiments i aniran equipats amb les mesures de seguretat necessàries.

Càmpings zones comunes

Grans pèrdues econòmiques

Un sector que encara la temporada d'estiu amb una clientela més local que mai després d'haver tingut grans pèrdues econòmiques durant el temps que han estat tancats per Setmana Santa. Des de l'Associació expliquen que havien invertit uns 15 milions d'euros en millores dels seus serveis per a la temporada vinent i que ara, vindrà una davallada de clients inevitable. Malgrat tot, també destaquen que en moments de crisi, el sector turístic del càmping ha estat molt flexible.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades