Back to top

Només ha faltat el gol

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha empatat a 0 al camp de l’Olot. Els roig-i-negres han signat una bona actuació però els hi mancat l’encert de cara a porta. Després d’aquest partit els de Natxo González es queden a tres punts del líder, el Villarreal B que ha tornat a guanyar.

El Reus ha estat molt bé a Olot. Superior en domini i ocasions però no ha pogut marcar.  Ramon Folch ho ha intentat amb un xut des de la frontal després d’una bona combinació entre Óscar Rico i Ángel. També Dinis en un córner però la pilota ha sortit desviada. El Reus podria haver marxat al descans amb un gol a la butxaca, a la bona associació entre Óscar i Vítor només li ha faltat un final feliç.

Edgar Hernández ha xutat a les mans de Wilfred. A la segona part el conjunt de Natxo González ha continuat portant el ritme. També han seguit fent de les seves Vítor i Óscar que de nou ha buscat Edgar però el davanter ha disparat als núvols. I al mateix lloc ha anat a parar aquest xut d’Haro. I pel que fa l’Olot, poc soroll a l’àrea, només alguns intents però sense excessiu perill per Edgar Badia. Ramon Folch no es conformava amb l’empat i ho ha intentat per última vegada però la pilota ha anat fora. Al final un punt per cada equip i el Reus es queda a 3 del líder. Diumenge vinent jugarà contra l’Hèrcules.