Back to top

Nou acord de patrocini entre Reus Deportiu i Vermuts Miró

Club i empresa signen un acord per tal que els pantalons del primer equip d'hoquei patins llueixin la marca de l'empresa reusenca. El patrocinador de la samarreta, ben aviat.
presentació pantalons miró

El Reus Deportiu i l'empresa Vermuts Miró han fet un pas més en la seva relació de patrocini. Les dues parts ja portaven col·laborant des de fa 3 anys en diverses accions conjuntes, ara, club i empresa han signat un acord d'sponsorització per tal que els pantalons del primer equip d'hoquei patins llueixin la marca de l'empresa reusenca. "Tenim un producte que és de Reus i d'alguna manera que el puguem acompanyat amb un esport com l'hoquei, un esport que Reus se sent orgullós, ens dóna projecció", ha reconegut Carles Prats, director de Vermuts Miró.

L'acord entre les dues parts es va negociant cada temporada i enguany s'ha decidit ampliar el lligam amb aquest patrocini. "Nosaltres amb Miró parlem any a any i aquesta temporada hem millorat", ha explicat la presidenta del club roig-i-negre, Mònica Balsells.

Amb el patrocini dels pantalons ja definit queda per conèixer quin serà l'sponsor de la samarreta, un patrocini que fins ara ocupava el Centre Comercial La Fira. Segons la presidenta, l'acord es presentarà ben aviat: "s'està treballant i segur que portavem sponsorització però s'han de tancar algunes coses".

La presentació del patrocini de Miró arriba en la setmana prèvia de la Copa Continental de Viareggio. Els jugadors sortiran demà dijous al vespre direcció a Itàlia amb l'objectiu d'aixecar el títol europeu.

Notícies relacionades