Back to top

El nou CMQ obrirà portes la segona quinzena d'abril

El Centre Mèdic i Quirúrgic de Reus obrirà portes a les noves instal·lacions, a l'antic Hospital Sant Joan, la segona quinzena d'abril. L'edifici està enllestit, però falten els serrells, entre ells, l'equipament.
CMQ

Les noves instal·lacions del CMQ obriran portes la segona quinzena d'abril. És el que ha anunciat aquest dilluns al matí l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat del regidor de Salut de l'Ajuntament, Òscar Subirats, i de la directora del Centre Mèdic i Quirúrgic, Àngels Rius.

Tot plegat després de dos anys d'obres i dos milions i mig d'inversió, que ha de permetre dinamitzar la zona del Mercat Central. 

dades cmq

De fet, tot i que en aquest nou espai, de moment, només hi haurà l'activitat ambulatòria i les urgències, s'espera que hi puguin arribar a passar milers de persones. A dia d'avui, s'estima que 2.500 usuaris passen cada dia per algun dels dos centres del CMQ: l'antiga Clínica Fàbregas i l'Hospital Sant Joan. De fet, cada any es realitzen més de 26.200 urgències i també unes 2.500 operacions ambulatòries, tot plegat, activitat que es trasllada a l'antic hospital. 

Segona fase d'inversió

Per tot plegat està prevista una segona inversió, molt més important que l'actual, per ampliar l'espai utilitzat i incorporar tres quiròfans i una àrea d'hospitalització.

En teoria, tot plegat ha d'estar enllestit abans del 2030, quan acaba el contracte signat amb els nous propietaris de la Clínica Fàbregas. Faltarà veure si aquesta nova inversió és viable econòmicament. 


canalreus a telegram

 

insta

 

Notícies relacionades