Back to top

Nou complex residencial per a la gent gran a Prades

L'Ajuntament de Prades ha anunciat l'acord d'ubicar un Centre de Dia dins el complex residencial pensat per a la gent gran que es construirà al municipi. El complex residencial constarà de 39 apartaments i cadascun tindrà un preu de 87.000 euros.
Complex residencial prades

39 apartaments, una infermera durant la nit, diversos serveis i un Centre de Dia. Prades tindrà un complex residencial pensat per a la gent gran i posarà fi a la falta d'instal·lacions dedicades a aquest sector de la societat a finals del 2021. L'empresa  Tibertras, S.A. ha adquirit el terreny situat a la sortida del municipi en direcció Montblanc i Vilanova de Prades, al costat del parc de Bombers, que ha estat licitat per l'administració municipal per a dur-hi a terme el projecte. L'Ajuntament ubicarà en el mateix edifici un Centre de Dia després de signar un acord.

L'edifici constarà d'un semisoterrani, planta baixa i dues plantes on s'hi ubicaran els 39 apartaments de 45 i 50 m2. La porta d'entrada de tots els apartaments estarà situada en un corredor amb vistes al municipi. I, el complex, disposarà de zones comunes amb diversos serveis, com una biblioteca, un gimnàs, sala de reunions i de televisió, i servei d'infermeria des de les 8 de la nit a les 8 del matí, entre d'altres.

Fins ara, els centres destinats a la gent gran més propers a Prades són els situats a Alforja, Reus o Montblanc, a una distància mínima de mes de 30 quilòmetres.