Back to top

Nou intent per trobar la persona que lideri Ràdio Cambrils

El segon procés de selecció del director o directora de Ràdio Cambrils comença avui i s'allargarà fins el 24 de desembre.
Ràdio Cambrils

La segona convocatòria per trobar una persona que lideri Ràdio Cambrils ja s'ha obert. A partir d'avui i fins al 24 de desembre, totes aquelles persones interessades en dirigir el mitjà de comunicació local poden participar en aquest segon procés de selecció. Tal com els hi explicàvem la setmana passada, les bases per aquesta convocatòria s'han vist modificades.

Entre els canvis més destacats, s'hi troba l'eliminació dels coneixements d'anglès dels requisits, a banda de l'obligatorietat de demostrar una experiència laboral mínima de tres anys en mitjans de comunicació. Cal recordar que la primera convocatòria va quedar deserta perquè l'únic candidat que es va presentar no comptava amb el nivell B2 d'anglès. Un cop es tanqui el procés i es designi el millor perfil per dirigir Ràdio Cambrils, caldrà que dues terceres parts del ple municipal es posin d'acord en donar-li un vot de confiança.

Notícies relacionades