Back to top

Nou vermut Miró amb regust d'arbequina

ADRIÀ MORTE

Un vermut amb regust d’oliva arbequina. Aquesta és l’essència principal del ‘Vermut Rojo Fusión’, un vermut nou fruit de l’aliança entre Miró i el xef Paco Pérez.

Aquest reconegut cuiner català, que compta amb 5 estrelles Michelin, ha elaborat un vermut a doble maceració amb l’objectiu de mantenir la personalitat de Miró i aportant aires mediterranis amb els seus nous ingredients.

Pérez ha assegurat que aquest és un producte de molta base pel món de la cocteleria i de la restauració. El xef català és mundialment famós en el món culinari per aportar als seus plats els productes frescos de la Mediterrània.

Per aquest motiu, la marca Miró, que ha editat 5.000 ampolles d’aquest producte, s’ha aliat amb el xef català i durant un any han treballat amb ingredients com herbes marines, algues, romaní o llorer fins trobar l’oliva arbequina, l’ingredient estrella d’aquest vermut.