Back to top

Nous recursos educatius amb empremta reusenca

L'Ajuntament de Reus ha incorporat dues noves activitats en l'oferta de Recursos Educatius per aquest curs 2017-2018. El col•lectiu Reusenques de Lletres divulgarà 'Els contes de Vilaencanteri'. Per la seva banda, Carrutxa difondrà un treball sobre els orígens i l'evolució urbanística de la ciutat.
Nous recursos educatius amb empremta reusenca.

Quan queden poques setmanes per tancar el segon trimestre del curs escolar, l'Ajuntament de Reus ha presentat dues noves propostes dins de l'oferta de Recursos Escolars. Es tracta de dos treballs que volen difondre la història de la ciutat i de la seva gent. D'una banda, el col·lectiu Reusenques de Lletres divulgaran diversos contes, en els quals Reus és l'espai on transcorren les aventures. L'objectiu és difondre 'Els contes de Vilaencanteri', d'escola en escola.

Una de les coordinadores de Reusenques de Lletres, Victòria Rodrigo, ha explicat que 'la idea de difondre els contes entre els centres escolars va sortir de diversos lectors que ens ho van recomanar'. 

D'altra banda, Carrutxa se servirà del seu propi treball 'Reus, del passat al present. La formació d'una ciutat', per donar a conèixer com va ser l'evolució urbanística de la ciutat. Una manera de despertar l'interès dels joves, comparant imatges d'espais del passat amb l'actualitat.

L'arxiver Ezequiel Gort ha destacat que 'és molt important conèixer el pas de les tres muralles, ja que van marcar l'evolució urbanística de la ciutat'. L'oferta de recursos educatius es pot consultar a través de la web de l'Àrea d'Ensenyament del consistori.