Back to top

Nova campanya d'agents de salut als barris on la covid-19 té més incidència

L'Ajuntament de Reus posarà a disposició de la ciutadania agents de salut per resoldre dubtes sobre el coronavirus i incidir en les actituds individuals de la població.

La regidoria de Salut de l'Ajuntament de Reus ha engegat una nova campanya d'actuacions socioeducatives per a la protecció de la salut. A partir d'aquesta setmana un grup d'agents de salut sortirà als carrers reusencs per informar sobre els conceptes claus que la gent ha de tenir presents per la protecció de la comunitat i la prevenció de la salut.

La intenció és apropar el consistori a la ciutadania i treballar la cohesió social de la comunitat. Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania a l'Ajuntament de Reus, ha destacat que la campanya respon a dues línies estratègiques: "posar èmfasi en el sentit de cohesió social i , d'altra banda, les accions que hem de realitzar des de l'administració pública, per posar on sigui necessari més recursos".

L'equip d'informadors

L’equip d’aquest projecte està format per 6 agents de carrer i 1 coordinadora. Amb la coordinació des de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament, i amb la col·laboració de les regidories de Benestar Social i Relacions Cíviques, els agents contactaran amb les entitats i prescriptors de cada barri per fer-los arribar la informació.

A aquest equip, per primera vegada, s’hi sumen un grup de voluntaris de la Universitat Rovira i Virgili, que donaran suport a les accions que es desenvolupen i reforçaran les accions de comunicació i divulgació. Fins a aquest moment hi ha un equip de 10 persones voluntàries.

La campanya es durà a terme, de moment, als barris on la covid -19 ha tingut més incidència com són: Horts de Miró, la Sardana, el Juroca i la zona de la Pastoreta.

Paraules clau:

Notícies relacionades