Back to top

Nova campanya d'arranjament de camins i actuacions als barrancs de Reus

Algunes de les actuacions que es realitzaran seran la neteja del barranc de la Font dels Capellans o l'arranjament del camí de Riudoms a Vila-seca.

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient, iniciarà aquesta setmana una nova campanya d'arranjament del ferm dels camins amb reg asfàltic i actuacions de manteniment als barrancs propers a la zona urbana.

Entre les intervencions previstes, hi ha l'arranjament del camí de Riudoms a Vila-seca, el camí del Mas d'en Blasi, la neteja del barranc de la Font dels Capellans, o la del barranc de Cinc Camins i Roquís, per on circula una de les rutes saludables de Rutes Reus. Més endavant, un cop passi l'època de pluges de la tardor, està previst continuar amb l'arranjament d'altres camins del terme.

Segons el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, "des de la regidoria continuem treballant per deixar els camins en les millors condicions, tant pels seus usuaris habituals com per promoure la pràctica esportiva i de lleure i poder fer-los servir per moure'ns, fer esport i fer salut."

També s'efectuaran en els pròxims dies les feines de senyalització de la zona de seguretat de Reus, corresponents a aquelles zones on no és permès la caça tret de l'obtenció d'una autorització excepcional per danys a l'agricultura.

Paraules clau:

Notícies relacionades