Nova derrota dels Barcelona Dragons

Nova derrota dels Barcelona Dragons a la Lliga Europea de Futbol Americà. En aquesta ocasió, els Sea Devils d'Hamburg van superar els catalans per 22 a 17, en un partit ajustat des de l'inici fins al final.

Els Dragons no van poder allargar la bona dinàmica aconseguida amb el triomf de la jornada anterior contra el Berlín Thunder. L'Hamburg Sea Devils, que va sobreviure a base de xuts entre pals, va superar els d'Adam Rita per 22 a 17.

Els primers punts del partit no es van veure fins al segon quart, amb un field goal per cada equip. Els Dragons van anotar el primer touchdown del partit, obra de Niko Lester, que acompanyat de l'extrapoint de Tavecchio, situava el 3-10 en el marcador. Els alemanys van reaccionar i van aconseguir l'empat, però abans del descans, Edwards amb un touchdown i Tavecchio amb l'extrapoint, van posar el 10-17.

A la represa, els locals només van poder superar la defensa a base de field goals. Quatre xuts entre pals van ser suficients per capgirar l'electrònic i perquè la victòria es quedés a Alemanya (22-17). Amb aquesta derrota, els Dragons continuen cuers de la Divisió Sud de la Lliga Europea de Futbol Americà. Aquest dissabte, Barcelona Dragons-Cologne Centurions a l'Estadi Municipal (19 h).