Back to top

Nova edició del Concert per al Record al Cementiri

L'11 de juliol a partir de dos quarts de nou el Cementiri General de Reus acollirà la quarta edició del Concert per al Record, amb la participació de la Banda Simfònica de Reus. Enguany el concert s'emmarca en la celebració de l'Any Roseta Mauri.
Concert per al Record

El Cementiri General de Reus, gestionat pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, acollirà el proper dia 11 de juliol la quarta edició del Concert per al record, amb la participació de la Banda Simfònica de Reus. El concert d’enguany s'inclou en la celebració de l’Any Roseta Mauri i, en aquest sentit, comptarà amb la col·laboració de les escoles de dansa del Centre de Lectura, de l’Escola Artis i de l’Escola Núria Díez. La inciativa s’emmarca en la voluntat dels Serveis Funeraris Reus i Baix Campl de divulgar el patrimoni històric, artístic i cultural del Cementiri General de Reus.

cartell

El concert d’enguany començarà a dos quarts de nou del vespre i dedicarà, en aquesta ocasió, una atenció especial al record de l’excepcional ballarina reusenca Roseta Mauri.

L’any passat, el cementiri va acollir la tercera edició del Concert per al record amb l’actuació de l’Orfeó Reusenc, coincidint amb el centenari de l'entitat i de la Banda Simfònica i va comptar amb la interpretació de peces musicals i diverses lectures de fragments literaris, amb la voluntat de recordar de manera respectuosa totes les persones enterrades en aquest recinte funerari.

L'acte serà conduït per Josep Baiges i Helena Tarragó i es farà al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació del Cementiri (espai on antigament s’ubicava el Mausoleu del General Prim) i tindrà una capacitat per a 500 persones.

Les entrades

Per poder accedir a l’acte caldrà tramitar la corresponent invitació a través del web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp (www.sfreus.cat). En aquest suport digital (a partir de les 9:00h del 4 de juliol) es podrà gestionar l’entrada que caldrà presentar el dia del concert per poder accedir al recinte. En el moment de realitzar aquest tràmit, només es podran reservar fins a quatre invitacions per persona. L’aforament es limitat, sense numerar i el concert és gratuït.