Back to top

Nova enganxada per la situació laboral dels treballadors de l'ajuntament de Cambrils

Una setantena de treballadors de l'ajuntament de Cambrils s'han concentrat per enèsim cop al vestíbul de la casa de la vila per reivindicar la implementació de la Relació de Llocs de Treball, la RLT. El retard en el pagament de nòmines a causa d'un problema informàtic ha estat la gota que ha fet vessar el got.
RLT

La Relació de Llocs de Treball que s'ha d'implementar a l'ajuntament de Cambrils torna a posar en alerta als seus treballadors. Una setantena d'empleats han tornat a concentrar-se, tal com han fet en nombroses ocasions anteriors, per demanar que el govern local posi en marxa la RLT de forma completa. La gota que ha fet vessar el got entre la plantilla ha estat el retard en el pagament de l'última nòmina, que a causa d'un problema informàtic, es va pagar dilluns en comptes de divendres. Tampoc ha calmat els ànims que restin pendent de cobrar uns extres que tenen a veure amb tasques relacionades amb les eleccions del 26 de maig. Els sindicats denuncien trobar-se davant un problema que no avança i demanen que s'apliquin els acords presos.  

Una voluntat que, segons la regidoria de Recursos Humans, és compartida pel govern local. De cara a la setmana vinent, està prevista una reunió amb la mesa negociadora precisament per desencallar la situació.

Els sindicats han anunciat que si no es donen respostes en aquesta propera trobada, no descarten futures mobilitzacions durant el mes d'octubre.

Notícies relacionades