Back to top

Nova escenificació per defensar el corredor del Mediterrani

Entre d’altres qüestions, s’ha posat damunt la taula la reivindicació de comptar amb infraestructures potents que acompanyin al motor econòmic de la demarcació.
TREN

Unitat i reivindicació. Són dos dels convidats estrella de la trobada de la Fundació Cercle d’Infraestructures Reus, en què ha participat el Comissionat del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira.

Es tracta d’una reunió en què els participants han insistit en la necessitat del territori de comptar amb una infraestructura potent, que visualitzen amb el Corredor, per potenciar el motor econòmic del conjunt de la demarcació. Segons el president de la Cambra de Comerç de Reus Jordi Just, existeix un desgavell ferroviari en el qual la línia de costa continua mantenint el transport de mercaderies.

En aquesta mateixa línia, i en referència a les qüestions plantejades relacionades amb la supedició de serveis entre Tarragona i Barcelona, Boira ha defensat que a efectes globals, el Corredor del Mediterrani beneficia a tot un conjunt de territoris. D’altra banda, ha reiterat que se segueix estudiant la possibilitat de crear una estació del Corredor a l’Aeroport de Reus, així com també el baixador de Bellissens, projectes que no estan aparcats.

Un altre dels aspectes que s’han posat en valor en aquesta trobada telemàtica ha estat la necessitat de comptar amb ample internacional, especialment en els equipaments portuaris, com és el cas del Port de Tarragona.

canalreus a telegram

Notícies relacionades