Back to top

Nova situació límit per al CF Reus

Els últims jugadors que van denunciar el Club de Futbol Reus Deportiu per no cobrar les nòmines dels darrers mesos podrien quedar lliures aquesta mateixa nit. Joan Oliver va anunciar a la plantilla que la venda de l'entitat ja estava tancada i que s'espera rebre una injecció d'1 milió d'euros
jugadors del reus

Els últims jugadors que van denunciar el Club de Futbol Reus Deportiu per no cobrar les nòmines dels darrers mesos podrien quedar lliures aquesta mateixa nit. Aquesta és la nova data límit de l'entitat roig-i-negre per pagar el deute amb els futbolistes.

Recordem que aquests jugadors, que no van denunciar al club en un primer moment,  es van acabar acollint al procés abreujat entre l'Associació de Futbolistes Espanyols i La Liga per rescindir els seus contractes. Hi ha professionals als quals se'ls deu un trimestre de sou.

Just abans de la sortida de Tito Ortiz, el màxim accionista Joan Oliver va assegurar a la plantilla que la venda del club ja estava tancada i que s'està a l'espera de rebre un milió d'euros per abonar els deutes pendents.

Notícies relacionades