Back to top

Noves afectacions al trànsit a la plaça de la Sang

El consistori posa en marxa la darrera fase d'obres de la plaça de la Sang. Els treballs consistiran en la reurbanització del tram del raval del Pallol i la instal•lació de mobiliari urbà. Les obres han afectat novament al trànsit i han provocat el tall del raval Sant Pere i el desviament de la circulació cap al carrer de Batan.
Obres Plaça de la Sang

Després de quasi set mesos, els treballs de la plaça de la Sang arriben a la segona i última fase. L'empresa responsable de les obres va començar ahir els treballs de reurbanització al tram del raval del Pallol que d'acord amb la previsió inicial, s'allargarien fins a finals de juny. Les obres, que convertiran el carrer a un sol nivell, ampliant les voreres amb prioritat pels vianants, culminaran la remodelació del Tomb de Ravals.

Aquestes alteracions han afectat novament al trànsit. El raval de Sant Pere té tallada la circulació en sentit plaça de la Sang. Per això, els cotxes que volen anar al pàrquing subterrani del Pallol han de desviar-se cap al carrer de Batan.

Unes obres de remodelació de la plaça de la Sang que han costat gairebé mig milió d'euros.