Back to top

Noves rutes al Museu Històric de Cambrils

El programa “Caps de setmana amb història” estrena les activitats temàtiques “Pesca i tradició” i “Entre la mar i la Via Augusta”

El Museu d’Història de Cambrils ha reorganitzat el programa de visites i estrena els “Caps de setmana amb història”, amb rutes guiades al port pesquer i a la Vil·la romana de la Llosa com a principals novetats.

Adaptació a les normes de seguretat contra la COVID-19

cambrils

Els responsables del Museu han reestructurat de forma completa l’oferta de continguts per adaptar-la a les normes de seguretat contra la Covid-19. La situació sanitària va obligar a aturar l’activitat del Museu durant uns mesos, però des de la represa a finals del juny s’ha estat treballant en un replantejament general de les visites a diferents espais en coordinació amb el Patronat de Turisme.

El programa “Caps de setmana amb història” redueix els horaris i aforaments, però permetrà ampliar l’oferta d’espais visitables i donarà servei el màxim de dies possibles, recollint suggeriments fets pels propis usuaris. Així, els “Caps de setmana amb història” permetran conèixer de forma comentada l’interior del Molí de les Tres Eres o la Vil·la romana de la Llosa.

A més, també es podrà visitar la Torre del Port i el Refugi de la guerra civil del carrer Creus, dins de les rutes patrimonials per la trama urbana de Cambrils. Totes les activitats s’oferiran sota reserva prèvia en català i castellà.

Les principals novetats són la visita a la Llosa, anomenada “Entre la mar i la Via Augusta” els diumenges, i la ruta “Pesca i Tradició a Cambrils”. Aquesta transcorrerà pels carrers de la Platja i el Port, amb sortida de la Torre del Port i final al Moll de Ponent.

Nous panells pedagògics sobre la pesca

La ruta farà servir com a suport els nous panells pedagògics sobre la pesca que Ports de la Generalitat ha instal·lat recentment, i que van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades