Back to top

Noves tecnologies per potenciar l'ús d'aigua no potable

Cada vegada són més les empreses que treballen per fomentar l'economia circular i la sostenibilitat ambiental. Aquest és el cas, per exemple, de Sorea. Una empresa, subministradora d'aigua, que des de fa uns mesos ha instal·lat diversos punts de càrrega a diferents municipis catalans.
Noves tecnologies municipals per potenciar l'ús d'aigua no potable

L'empresa de subministrament d'aigua Sorea ha implementat, a diferents municipis de la demarcació, una nova tècnica per garantir una major sostenibilitat ambiental. Es tracta d'un tipus de columnes de càrrega instal·lades a diferents punts del municipi per afavorir l'ús d'aigua no potable.

D'aquesta manera, i segons explica el gerent territorial de Sorea al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre, Daniel Colillales empreses de reg, de neteja de clavegueram o de carrers ja no utilitzaran un bé tant escàs com és el de l'aigua potable. Un nou sistema que també compta amb un suport electrònic, perquè hi hagi un control exhaustiu de tots els usos que es fan de l'aigua municipal.

Unes instal·lacions que cada dia guanyen més adeptes per tal de garantir un major ús de l'aigua no potable i, per tant, una millor sostenibilitat ambiental.

Paraules clau: