Back to top

Núria Plana: "No hi ha res més natural que fer ceràmica"

Club de Fangs és l'entitat creada per la cambrilenca Núria Plana, juntament amb dos companys més. Fa poc més d'un mes que l'espai va obrir portes amb la voluntat de crear una xarxa social d'artistes i veïns.
Núria Plana

Historiadora i arqueòloga de formació i ceramista per passió. Núria Plana ha estrenat fa poc més d'un mes l'espai Club de Fangs a la Part Alta de Tarragona, una entitat sense ànim de lucre que busca acostar la ceràmica a tots els públics.

Juntament amb l'Elisenda i el Berna, la cambrilenca ha encetat aquest projecte que té com a objectiu acostar el fang a tots els públics. De fet, la voluntat és la de crear una xarxa social entre artistes de la demarcació per poder treballar alhora i crear vincles entre disciplines.

A través d'un monogràfic a l'escola de la Diputació d'Art i Disseny, una de les professores va animar als integrants del Club de Fangs a buscar un espai on donar via lliure a la creativitat. En un any, el projecte ha anat creixent fins al punt d'obrir portes en un local del Pati del Col·legi d'Arquitectes de Tarragona. De moment, ofereixen tallers per tothom qui vulgui xalar fent ceràmica, però en un futur, busquen consolidar-se com un punt de referència tant en el món del fang com també en el món artístic.

Paraules clau:

Notícies relacionades