Back to top

Objectiu 2019 de la Sala Santa Llúcia: consolidar-se

La Sala Santa Llúcia de Reus comença el nou any amb moltes ganes. I és que la seva programació de cara als primers 6 mesos de l'any comptarà amb un gran ventall d'espectacles, conferències, així com tallers diversos. Una molt bona notícia si tenim en compte que, ara fa poc més d'un any, la sala va estar a punt de desaparèixer.
Objectiu 2019 de la Sala Santa Llúcia: consolidar-se

Després d'un any anant a remolc, per fi, la Santa Llúcia torna a la normalitat. Així es demostra en la nova programació que l'entitat ja ha presentat de cara als pròxims 6 mesos. Una temporada en què els diferents espectacles es convertiran en un autèntic reflex de l'actualitat, tal com ha assegurat el seu vicepresident, Lluís Ortiz. 'La història d'un desnonament', 'Octubre' o 'Selfie' seran algunes de les obres que a través de la música, els monòlegs o la comèdia ens traslladaran a situacions ben familiars.

Una programació que arriba després d'un any molt treballat. I és que, cal recordar, que la situació econòmica que va patir la sala durant la temporada 2017, va estar a punt de provocar la seva desaparició. No obstant això, i després dels bons resultats que s'han obtingut durant l'últim any, des de l'entitat veuen el 2019 com una nova oportunitat per consolidar-se com a sala de teatre alternatiu a la ciutat.

Una programació que no només comptarà amb teatre, sinó que la sala també acollirà diferents conferències, actuacions poètiques, cicles de cinema, així com representacions musicals, entre moltes altres. Un gran ventall d'activitats que poden seguir a través de la seva pàgina web o xarxes socials.