Back to top

'Obrim somriures' s'alia amb la dansa al Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina ha estat l'escenari escollit per engegar una nova edició d'Obrim Somriures, la jornada solidària organitzada per la Fundació Mossèn Frederic Bara. El dia internacional de la dansa, que se celebra aquest dissabte, ha estat l'excusa perquè més d'un centenar de ballarins i ballarines fessin gaudir a un públic entregat amb el ball i la música
Imatge del ball

Vuit escoles de dansa del Camp de Tarragona s'han unit per col·laborar en una nova jornada organitzada per la Fundació Mossèn Frederic Bara, que ha fet pujar sobre de l'escenari a més d'un centenar de ballarins i ballarines amb la voluntat d'acostar la tasca social que desenvolupa la fundació.

D'aquesta manera, l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga de Reus, l'Escola de Dansa Núria Díez de Reus, l'Escola de Dansa del Centre de Lectura, l'Escola de Dansa Artis de Tarragona, l'Escola de Dansa Adagi de Valls, l'Escola de Dansa i Música de Montbrió del Camp, l'Espai Dansara de Sarral i l'Escola Dansa Bailarte de Vila-seca han portat el ball per bandera en aquest acte solidari que s'ha dut a terme aquest dimecres al vespre.

El públic ha col·laborat mitjançant un donatiu de sis euros destinat a la fundació comprant l'entrada física a l'acte, però a més, també s'ha posat a la disposició de la societat una fila zero per col·laborar. Durant la jornada, a banda d'espectacles de dansa de tot tipus, els assistents també han pogut gaudir de coca de xocolata al vestíbul del Teatre Bartrina.

Notícies relacionades