Back to top

Oliver: "No puc garantir res, només que continuaré treballant per trobar una solució financera"

Poques novetats en la compareixença del màxim accionista del CF Reus, Joan Oliver. Oliver reconeix que no hi ha cap negociació tancada per la venda del club, però que n'hi ha de vives. I afirma que, de moment, el primer equip podrà continuar competint.
joan oliver derrotat

Continua el futur incert al CF Reus Deportiu. Segons afirma el màxim accionista del club, Joan Oliver, l'única solució financera passa per la venda de l'entitat, i de moment això no s'ha produït. Una venda que Oliver ha fixat en 5 milions d'euros, que és el dèficit actual. L'empresari barceloní ha reconegut que, a dia d'avui, no pot garantir res, ni tan sols el pagament de les pròximes nòmines, que l'únic que pot garantir és que treballarà incansablement fins que trobi una solució pel club. D'altra banda, ha assegurat que el primer equip pot continuar jugant perquè té 12 jugadors inscrits. En paraules d'Oliver, "a dia d'avui, a diferència del que passava fa 20 dies, la continuïtat del primer equip, competint, està garantida, aquesta és la gran diferència, i això permet tenir l'esperança, diríem, que els temes financers, que presisteixen, es puguin resoldre amb una certa celeritat". 

Després que aquest divendres 5 jugadors quedessin deslligats del club per impagaments, Oliver ha afirmat que la plantilla del primer equip es podrà reforçar amb jugadors dependents, és a dir, del filial Reus B-Cambrils. Que això La Liga ho contempla, i que per tant, el Reus podrà continuar competint.

Tot plegat ho ha explicat en una compareixença tensa on ha estat rebut hostilment per un grup d'aficionats que l'han escridassat a la porta de l'estadi.

El proper partit del Reus és el dia 6 de gener contra el Màlaga. Dos dies després, si no cobren, podrien quedar desvinculats del club dos jugadors més, que estan pendents d'un recurs per impagaments.

Notícies relacionades