Back to top

Onada roig-i-negra en contra de Tebas i LaLiga

Una nova manifestació en rebuig a la sentència de l'organisme futbolístic i el seu president, Javier Tebas, ha aplegat un total de tres-cents aficionats que s'han desplaçat aquest dissabte de la Plaça del Prim fins al Mercadal.
Imatge de la manifestació d'aquest dissabte en contra de LaLiga i de Javier Tebas

Els aficionats units altre cop per mostrar el seu rebuig a la decisió de LaLiga d'expulsar 3 anys al Club de Futbol Reus Deportiu de la competició. Una nova manifestació ha aplegat fins a tres-centes persones que s'han mobilitzat de la Plaça del Prim fins al Mercadal enmig de càntics i protestes en contra de l'organisme futbolístic i el seu president, Javier Tebas.

Un acte que ha comptat amb la presència de Clifton Onolfo, nou propietari del club, qui ha acudit a l'estàtua del General Prim per mostrar-se a l'afició. L'americà ha estat el centre de totes les mirades i ha seguit el curs del recorregut.

L'onada roig-i-negra s'ha començat a desplaçar fins a la Plaça del Mercadal pel carrer Monterols on allí han protagonitzat càntics en rebuig al model de futbol modern i en suport a l'equip de la seva ciutat com són: "Mai morirem, som i serem" o el ja conegut: "Sha la la la la". La protesta ha finalitzat a la plaça consistorial on allí Carles Pellicer, alcalde de Reus, i el regidor d'esports de l'Ajuntament, Jordi Cervera, han fet acte de presència i han intercanviat unes paraules amb Onolfo.

L'acte ha acabat amb l'agraïment per part dels Redblacks, organitzadors de l'esdeveniment, a l'afició i també a Clifton per creure amb el projecte del Reus.

La penya d'animació del club també ha volgut retre homenatge a la jove reusenca assassinada a la capital del Baix Camp el passat dimecres amb un minut de silenci.

Onolfo, protagonista de la manifestació

Clifton Onolfo ha atès als mitjans locals, abans i en finalitzar la manifestació. El nou propietari s'ha mostrat compromès amb la ciutat i afalagat per l'empenta dels aficionats:

"Des del dia que vaig arribar, m'he sentit part de la ciutat de Reus, he rebut una càlida benvinguda. Els aficionats són meravellosos. Intentarem fer ressuscitar aquests 109 anys d'història tan aviat com puguem".

El seu principal reclam, l'atenció de Javier Tebas:

"Hem decidit ser respectuosos amb la decisió de LaLiga, i quan aquesta estigui llesta per parlar amb nosaltres, vindran".

Compromès amb la ciutat, Onolfo vol seguir vinculat amb el projecte Reus tot i les dificultats:

"Tebas té raó quan diu que s'han fet coses incorrectes dins del club, hi estem d'acord. Vam venir per intentar arreglar-les i esperem poder tornar a competir el com més aviat millor".