Back to top

Onolfo acusa a La Fundació de "matar el CF Reus"

"La Fundació està intentant matar el club, tot i que hem cooperat i va ser la nostra idea de separar-nos i estalviar base". Aquestes han estat les paraules que ha utilitzat l'americà.
Model de la futurible samarreta del CF Reus per l'any vinent

Alguns aficionats del Club de Futbol Reus Deportiu han rebut aquest matí un e-mail d'un emissor que podria ser Clifton Onolfo. En un català mal traduït, l'autor incita a la parròquia roig-i-negra d'insistir als màxims dirigents del futbol estatal per tal que reconsiderin la decisió d'expulsar el primer equip reusenc de Segona Divisió B.

E-mail enviat per Clifton Onolfo

 

Hi adjunta contactes com els de David Aganzo, president de l'Associación de Futbolistas Españoles, Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, o el mateix alcalde de Reus.

Aprofita l'ocasió també per acusar a la Fundació Futbol Base Reus d'haver matat el club:

"La Fundació està intentant matar el club, tot i que hem cooperat i va ser la nostra idea de separar-nos i estalviar base".   

L'entitat ha emès un comunicat lamentant l'atac i assegura que si es trona a repetir, emprendran mesures legals.

Comunicat fundació

El missatge adjunta un model de samarreta roig-i-negra i un document que permet facilitar als aficionats les dades bancàries per reservar abonaments de cara a la temporada vinent.

Imatge full d'inscripció abonaments