Back to top

Onolfo assegura que el Reus competirà a Tercera Divisió

El president del Club de Futbol Reus Deportiu, Clifton Onolfo, ha assegurat que compta amb els 30.000 euros necessaris que li exigeix la Federació Catalana de Futbol per jugar a Tercera Divisió. L'administrador concursal però, insisteix que el problema va més enllà d'aquesta xifra.
Onolfo

Clifton Onolfo assegura que pagarà 30.000 euros a la Federació Catalana de Futbol en concepte d'aval per jugar a Tercera Divisió. Així ho ha confirmat aquest migdia, insistint que d'aquesta manera, el Club de Futbol Reus Deportiu seguirà competint. Segons Onolfo, s'ha reunit  amb 15 inversors espanyols, però consideren que l’Ajuntament de la ciutat no recolza prou aquest equip. Per aquest motiu, apunta que ha estat els darrers mesos a Estats Units amb la voluntat de trobar nous inversors. A 4 setmanes de començar la competició, Onolfo ha afirmat que té 26 contractes firmats.D'altra banda, Onolfo ha aprofitat per defensar-se de la situació que viu el club. En aquesta línia, ha assegurat que la informació que havia rebut en el moment de la compra de l'equip no era correcta; segons el president del CF Reus, en el moment de l'operació, el deute era de 4 milions d'euros. Onolfo però, assegura que en realitat el deute era més del doble i que aquests diners es van destinar a moviments estranys amb un club de futbol de la Xina.  

L'americà declara que els emails enviats la setmana passada als aficionats eren per  deixar clar que la seva missió és salvar el Reus Deportiu i no guanyar diners a costa d'aquest. 

A tot plegat, l'administrador concursal David López, en declaracions a Canal Reus, ha insinuat que el problema va més enllà de 30.000 euros i puntualitza que la plaça de Tercera Divisió continua en perill malgrat l'anunci d'Onolfo. De fet, estan pendents de la ressolució de la comissió de la Liga pels impagaments de la plantilla, ja que si no paguen, podrien deixar perdre el tren de la Tercera Divisió.