Back to top

Onolfo es compromet a pagar als treballadors avui dilluns

En una reunió amb els petits accionistes, l'americà s'ha compromès a començar a pagar, a partir d'avui mateix, als treballadors del Carrer Recasens i Mercader. L'objectiu primordial però és reduir la sanció d'exclusió del Reus del futbol professional de 3 a 1 any.
Imatge de l'Estadi Municipal del Club de Futbol Reus Deportiu

Començant pel filial, tècnics, futbol base, futbol femení, i finalment, la resta de treballadors. D'aquesta manera el nou propietari del Club de Futbol Reus Deportiu es compromet a pagar, a partir d'avui mateix, la piràmide d'assalariats que conformen l'entitat del carrer Recasens i Mercader. Una decisió que s'ha fet esperar, i que ha comportat prèviament que els màxims accionistes requerissin als empleats una llista d'aquells treballadors imprescindibles per tirar endavant amb garanties el nou projecte a Can Reus.

Declaracions que arriben abans de la decisió definitiva del Tribunal Administrativo del Deporte que ha d'establir una condemna inamovible pel Reus. Escurçar-la és l'objectiu principal de Rusell Platt i Clifton Onolfo. Els americans lluiten per reduir el període d'expulsió dels roig-i-negres del futbol professional dels 3 anys plantejats en un inici fins als 365 dies. Tot i que els màxims accionistes s'han compromès a continuar liderant el projecte roig-i-negre tres anys més, el què faran si no es retalla la mesura, és una incògnita.

Amb una nova multa de més de dos-cents mil euros imposada al club per haver enganyat a LaLiga en l'època d'Oliver, Platt i Onolfo afronten ara un nou problema. De moment, els propietaris ja han constituït el nou consell d'administració i compten amb Sergi Parés per continuar com a director esportiu.

La incògnita, Xavi Bartolo, que ja s'asseuria a la banqueta del Lleida Esportiu si no fos per la negació de la Federación Española de Futbol que assegura que el tècnic no podrà entrenar a un nou equip fins a la temporada vinent.