Back to top

Onolfo només pagarà a 37 dels 60 treballadors del CF Reus

Segons el nou propietari, Joan Oliver hauria reclamat al Reus 1,2 milions d'euros. Tot plegat mentre els treballadors estan a punt de col•lapse.
Roda de premsa dels treballadors del CF Reus

La seixantena de treballadors del Club de Futbol Reus Deportiu fa 174 dies que no cobra. Asseguren que es troben en una situació límit, i alerten que el Reus B Cambrils, a hores d'ara, no podria acabar la temporada. Així ho han llegit en un manifest a la sala de premsa de l'entitat:

"Volem deixar clar que desmarquem totalment de les decisions que està prenent l’actual propietari, el Sr. Clifton Onolfo, que després de més d’un mes a Reus, no ha invertit ni un euro al club. Sumem 174 dies sense percebre el nostre sou. Acumulem ja 6 nòmines d’impagaments, 7 en alguns casos".

"Més alarmant és la situació del CF Reus B Cambrils, ja que, a dia d’avui, és una incògnita saber si podrà acabar la temporada. Sense anar més lluny, l’actual tresoreria del club no té capacitat per assumir els pagaments dels arbitratges i desplaçaments fins al final del curs".

Els treballadors han assegurat que continuaran amb les accions judicials contra Onolfo si aquest no fa un canvi d'estratègia de 180 graus. El nou propietari del club, segons diuen, no hauria invertit ni un sol euro a les arques de l'entitat.

Per la seva banda, Onolfo justifica la seva actitud amb un increment notable del deute deixat per Joan Oliver. No seria de cinc, sinó de 8 milions d'euros. Per tot plegat, admet que no pagarà la totalitat de la plantilla i reitera que hi haurà acomiadaments.

Clifton Onolfo, propietari del CF Reus: "El problema està en què el deute és molt més gran del que ens pensàvem. El club ha baixat de Segona Divisió a Segona B, i la necessitat de treballadors no és necessària. El govern no pagarà el deute per continuar endavant".

Precisament, Oliver estaria exigint 1,2 milions d'euros al Reus en concepte d'inversions fetes anteriorment i altres préstecs.

CF Reus