Back to top

Onolfo presenta un conveni amb els creditors per salvar el CF Reus

El propietari del club roig-i-negre ha presentat un pla de tres punts per pagar els creditors i evitar la liquidació de l'entitat abans del 15 de juny.
Clifton Onolfo

Després que al calendari hagi aparagut una nova data en vermell per al futur del CF Reus, Clifton Onolfo ha fet arribar un pla de pagament per als creditors del club per intentar evitar-ne la liquidació. Es tracta d'una darrera carta que l'americà ha volgut jugar. 

Proposta formal de conveni dividit en tres punts per intentar salvar a la desesperada el Club de Futol Reus Deportiu. Tres punts, el primer dels quals, un pagament inicial del 10% del deute als creditors. Un segon, amb un pagament a cinc o deu anys també del 10% i un tercer que és el que segurament més dubtes genera. Onolfo espera obtenir beneficis amb els contenciosos que la societat manté oberts amb La Liga i que valora amb 7 milions i mig d'euros. Destinaria el 50% a pagar creditors i els altres als equips de futbol del Reus i a la fundació.

Reus Deportiu

Futur al futbol professional

Reitera que el club està legitimat a jugar a la Segona Divisió B i per això considera que la seva missió és no deixar morir el Reus. De fet, espera estabilitzar els comptes la temporada vinent.

A la proposta també torna a sortir el nom del Toronto Futbol Club, de la lliga Americana. Onolfo insisteix que el club canadenc s'ha compromès a pagar la meitat del salari dels jugadors i els entrenadors del primer i el segon equip per un programa de desenvolupament de futbolsites per valor de mig milió d'euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades