Back to top

Onolfo reobre la porta a que el Reus torni a competir

L'americà apel·la a LaLiga per tornar a competir a la Segona Divisió B després que s'ofereixi un nou termini a l'administrador concursal per justificar un pagament de 150.000 euros a l'estiu.
Onolfo

El màxim propietari del Club de Futbol Reus Deportiu, Clifton Onolfo, ha penjat un document al seu compte personal de Twitter on la Real Federación Española de Futbol dóna esperances als roig-i-negres de tornar al futbol professional. De fet, explica Onolfo que s'estan produïnt els passos, mica en mica, per retornar a la Segona Divisió B del futbol espanyol. 

Onolfo adjunta un document on s'especifica que l'administrador concursal del club requereix a la federació un nou termini per evidenciar que s'han pagat els 150.000 euros d'un aval que garantiria la substistència econòmica del Reus. Aquest seria l'escenari òptim per permetre que el club tornés a competir. El que no queda clar és en quina divisió. L'administrador concursal el va presentar per disputar la Tercera Divisió i Onolfo apunta, descaradament, cap a la segona B.

L'americà interpel·la a LaLiga per tornar a competir, tot i que el club no té, a hores d'ara, una estructura esportiva consolidada, més enllà dels problemes econòmics que arrossega. Tot plegat futbol fantasia per a una afició cansada de terminis i de falses promeses.

Paraules clau:

Notícies relacionades