Back to top

Onolfo traurà el club de Reus si no s'entén amb l'Ajuntament

L'americà assegura que arrencarà el projecte esportiu encara que hagi de ser fora de la ciutat.

Segon capítol de l'entrevista amb Clifton Onolfo a Canal Reus.

Aquest ha assegurat que el seu objectiu és que el Club de Futbol Reus Deportiu jugui la temporada 2020-2021.

A l'espera de la resolució del TAD per conèixer en quina categoria ho faria, l'americà té pensat esperar-se un any més si el veredicte és la Segona Divisió A, però crearia un filial per poder tornar al verd al mes de setembre.

Però... ho faria a Reus? L'ajuntament segueix mantenint-se ferm en no reunir-se amb el propietari roig-i-negre, però aquest en canvi no té cap pudor en treure el club de la capital del Baix Camp si el consistori no li facilita les coses, tot i que el seu principal objectiu és quedar-se a Reus.

David Cabildo, la mà dreta d'Onolfo

L'alma mater del projecte esportiu d'Onolfo serà David Cabildo, exjugador reusenc que ocuparà el càrrec de cocaching director.

Cabildo passarà a ser la mà dreta d'Onolfo, gestionarà la part esportiva i alhora farà funcions d'entrenador, supervisant el primer i el segon equip.

"La idea és fer un equip més internacional, amb jugadors de diferents països però sense perdre els del territori". L'estil de joc serà vertical i agressiu, fidel al del Reus al llarg de la història."

Una amenaça clara

D'aquí a dues setmanes, el de Miami Beach assegura que presentarà tots els papers possibles per fer el pas esportiu, això sí, el camí a escollir dependrà d'una categoria desconeguda i un projecte immobiliari que a hores d'ara és fictici.

Mentrestant, la resposta a la pregunta sobre qui és el responsable de l'enterboliment de la situació a Can Reus ha estat aquesta per part de l'americà:

Només tinc una cosa a dir al senyor Laporta i al senyor Oliver: no estic content amb vosaltres. Laporta, fins que no arreglis el desastre que vas deixar a Reus no tornaràs a ser president del Barça.

Paraules clau:

Notícies relacionades