Back to top

Oportunitat per segellar la salvació

El Club de Futbol Reus Deportiu rep la visita del Sevilla Atlético dissabte a les 19:00 hores. En cas d'aconseguir el triomf els roig-i-negres tindran pràcticament assegurada la permanència.
reus sevilla atlético

El Club de Futbol Reus Deportiu pot donar el pas definitiu per continuar una temporada més a Segona Divisió. Els roig-i-negres reben demà dissabte a les 19:00 hores la visita del Sevilla Atlético, equip virtualment salvat. En cas de guanyar, el Reus arribarà a la xifra dels 51 punts. Malgrat això, tal com ha advertit Natxo González els andalusos no ho posaran gens fàcil: "L'únic que he insistit des del primer dia de la setmana és que no ens deixem guiar per aquestes coses i més en un filial. Al final els filials l'objectiu és produir jugadors, jugadors que estan a l'aparador tot el dia. Un trampolí per ells". El tècnic roig-i-negre ha afegit: "Intentarem fer aquesta passa quan abans millor però des de la tranquil·litat. No podem obsessionar-nos. Hem de ser molt intel·ligents per fer les coses bé i guanyar".

El Sevilla Atlético té 52 punts i el Reus, en canvi, 48. Els roig-i-negres se situen cinc punts per sobre de les posicions de descens. Sens dubte, aquesta és una oportunitat única per segellar la salvació i fer-ho davant de l'afició roig-i-negre a falta de 4 jornades. Després, el Reus haurà de visitar el camp de l'Elx, rebre la visita del Valladolid i jugar a domicili en l'ultima jornada contra l'Almería.

Pel que fa a les baixes, Natxo González no podrà comptar amb Querol i té el dubte de Máyor que arriba amb molèsties pel partit. A més, tampoc podran jugar Folch i Benito, sancionats.