Back to top

El pacte de Cambrils, a ulls dels empresaris i comerciants

Sense entrar en valoracions sobre els partits i les seves ideologies, els empresaris i comerciants de Cambrils opinen sobre el pacte anunciat ara fa una setmana. Apunten que els principals reptes que s'han d'afrontar estan relacionats amb urbanisme, però també amb la promoció econòmica.
pacte

Ha passat una setmana i mitja des de l'anunci oficial del pacte de govern a Cambrils, entre Esquerra, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà. Amb aquest marge de temps, amb les regidories encara per repartir, empresaris i comerciants del municipi posen de manifest les prioritats que consideren que cal tenir en compte en aquest futur mandat. Des de la Unió de Botiguers, per exemple, apunten a la necessitat d'apostar per la millora de l'aparcament a la localitat costanera.

Abans de la celebració dels comicis, els diferents partits que es presentaven van mantenir reunions amb la Federació d'Empresaris de Cambrils, en les quals van exposar les seves preocupacions. Seguint en la línia de no valorar la ideologia de cada partit, des de la

FECAM apunten que el desencallament del polígon Belianes és necessari, així com també la millora dels serveis bàsics de neteja i urbanisme. Tot plegat, en un ambient de certa incògnita, ja que ni empresaris ni comerciants saben encara qui serà el proper o la propera interlocutora que s'encarregarà de la regidoria de Promoció Econòmica. Uns dubtes que s'hauran de resoldre abans del 15 de juny.


DIES VIP

Notícies relacionades