Back to top

El Palau d'Esports brama un bany de gols

Per acompanyar la remuntada del Reus Deportiu contra el Liceo, el Palau d'Esports es va omplir de centenars d'aficionats roig-i-negres. El club va posar les entrades a un preu molt assequible perquè la graderia recordés la gran nit. I així va ser, la bombonera no va parar de cridar gol.
Contracrònica Reus Deportiu - Liceo

Els aficionats roig-i-negres sabien que dissabte seria una gran nit. L'ambient al voltant del Palau d'Esports era el de les grans ocasions: pancartes, bengales i cues de gent per comprar l'entrada per veure el Reus Deportiu d'hoquei. El club les havia posat a 2€ perquè la bombonera tornés a bramar com mai. El Reus havia de remuntar el 4 a 1 de Riazor si volia tornar a somiar amb l'Europea i els aficionats ho tenien clar: aquesta remuntada era possible.

Un cop a dins, el Palau d'Esports va ser l'infern roig-i-negre. Càntics constants que van ser la banda sonora d'una de les nits que es retindran a la retina dels centenars d'aficionats. La graderia va corejar una i altra vegada una paraula: gol. I així fins a 7 vegades. Des del primer de Marc Torra fins a l'últim d'Àlex Rodríguez. Un bany. Un darrere l'altre fins al xiulet final.

No se sap si el Reus Deportiu tornarà a abraçar l'Europea. La semifinal serà contra l'etern rival, el Barça, però la nit del 7 d'abril de 2018, ningú els hi prendrà als aficionats roig-i-negres.